Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.03.2017 14:57 - Почивка в Несебър
Автор: bgpochivki Категория: Туризъм   
Прочетен: 432 Коментари: 0 Гласове:
0



Несебър е град в България, на брега на Черно море.
разбирам

Централният древен град е пълен с средновековни църкви, и е доста красива. Той е в списъка на ЮНЕСКО за световно културно наследство.
Качи се

Има редовни местни автобуси от околните курорти в Несебър. Ако сте на пакетна почивка в един от най-близките курорти, представителя, може да се опита да ви продаде екскурзия до Несебър на основание, че местните автобуси са ненадеждни, объркващи и скъпи; игнорирай ги. Можете да получите автобуси до Несебър, които са ясно обозначени на английски език от множество автобусни спирки протежение на главния път, а те струват само няколко stotinkis.

Можете също така да получите туристическа лодка от Слънчев бряг до Несебър; това е по-скъпо и по-рядко, отколкото на автобусите.
Пътувайте,

Пътища в и около стария град на Несебър са доста тесни и павирани. Това е може би е разумно да се паркира само извън града и стига пеша. Паветата се правят достъп за инвалидни колички доста трудно, но някои улици са по-гладки повърхности.
виждам

А огромна част от античния град Месембрия (стария град на Несебър, разположен на бившия остров) е потънал под водата. Когато броим многобройните потънали тези, Несебър става градът с най-много църкви на глава от населението в България.
правя

Основните неща за вършене в Несебър са да се скитат из калдъръмените улички и посещение на църквите. През зимата музеи затворени събота и неделя. Можете също така да посетите Несебър Free Tour - безплатен върха само за пешеходен тур - всеки ден в 18:00 на главната порта на крепостта.
Купувам

Има множество магазини и сергии, които продават сувенири в Несебър. Повечето от техните неща са евтини туристически зебло, но можете да вземете местно производство дантела също.
Яжте

Има много ресторанти в Несебър, с висок дял използване на съмнителни хора да насърчи туристите в техните помещения. Те вероятно ще бъдат по-скъпи от повечето ресторанти в България, и не е много добро качество. В Tequila Bar често се препоръчва все пак.

    
Вегетариански здравословно меню (Кришна Food), ул Любен Каравелов., Несебър Новия град (на входа на училището), ☎ + 359-887-389-031. 11: 30-20: 00. Прекрасни, чиста, вкусна, евтини вегетарианска храна да има място и за да отнеме! (SEP 2011) 3-4 лв за добър обяд. редактиране

питие

Загорка е националният светла и е отлична стойност и вкусно. Каменица също е добра бира, известен на национално ниво в България. Бургаско е местната бира, но съм чувал слухове, че качеството е намалял.
сън

Голяма част от настаняването около Несебър е в Слънчев бряг, масивна туристически курорт в северната част на града.
Пази се
Несебър е изключително безопасно, но може да откриете, че продавачите и магазинерите са много устойчиви. Голяма част от времето, магазинер ще настоява за вас след около магазина и се опитват да ви накарат да се пробвам бижута, дрехи и т.н. А учтиво, но твърдо "не" обикновено е достатъчно.



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: bgpochivki
Категория: Туризъм
Прочетен: 30259
Постинги: 75
Коментари: 0
Гласове: 5
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930